Denne metode er ikke tilgængelig i Basic

note

Denne egenskab er ikke tilgængelig i Basic.

note

Denne metode er ikke tilgængelig i Python.

note

Denne egenskab er ikke tilgængelig i Python.

note

Denne tjenester er tilgængelig fra LibreOffice 7.3 og senere.

note

Denne metode er tilgængelig fra LibreOffice 7.3 og senere.

note

Denne egenskab er tilgængelig fra LibreOffice 7.3 og senere.

note

Denne tjeneste er tilgængelig fra LibreOffice 7.2 og fremefter.

note

Disse metoder er tilgængelige fra LibreOffice 7.2 og senere.

note

Denne metode er tilgængelig fra LibreOffice 7.2 og fremefter.

note

Dette kontrolelement er tilgængeligt fra LibreOffice 7.2 og fremad.

note

Disse hændelsesegenskaber er tilgængelige fra LibreOffice 7.2 og fremad.

note

Denne egenskab er tilgængelig fra LibreOffice 7.2 og fremad.