Objektkatalog

Åbner panelet Objekter, hvor du kan se Basic objekterne, som du har til rådighed.

Dobbeltklik på navnet for en funktion eller sub for at indlæse modulet, som indeholder denne funktion eller sub, samt placere markøren. Klik på navnet for et modul eller en dialog. Dobbeltklik herefter for at indlæse og vise modulet eller dialogen.

Ikon

Objektkatalog

Vinduesområde

Viser en hierarkisk oversigt over de aktuelle LibreOffice makrobiblioteker, moduler og dialoger. For at vise indholdet for et element skal du dobbeltklikke dets navn.