Aktiver observatør

Klik på dette ikon for at vise variablene i en makro. Indholdet af variablen vises i et separat vindue.

Klik på navnet på en variabel for at vælge den, klik så på ikonet Vis observatør. Værdien, der er tildelt til variablen, bliver vist ved siden af dens navn. Denne værdi bliver konstant opdateret.

Ikon

Aktiver observatør

For at fjerne variablen i Observatør, marker variablen i Observatørvinduet, og klik på ikonet Fjern observatør.