Kontrolelement- og dialogegenskaber

Angiver egenskaberne for den valgte dialog eller det valgte kontrolelement. Du skal være i designtilstanden for at kunne bruge denne kommando.

Indtastning af data i dialogen egenskaber

De følgende tastekombinationer er gældende for indtastning af data i flerlinjefelter eller kombinationsfelter i dialogen Egenskaber:

Taster

Effekter

Alt+Pil ned

Ă…bner et kombinationsfelt

Alt+Pil op

Lukker et kombinationsfelt

Skift+Enter

Indsætter et linjeskift i flerlinjefelter.

(Pil op)

GĂĄr til den forrige linje.

(Pil ned)

Går til den næste linje.

Enter

Tilføjer de foretagne ændringer til et felt og placerer markøren i næste felt.

Generelt

Definer egenskaberne for det valgte kontrolelement eller den valgte dialog. Hvilke egenskaber, der er tilgængelige, afhænger af typen af det valgte kontrolelement. De følgende egenskaber er derfor ikke tilgængelige for alle typer af kontrolelementer.

Hændelser

Definer hændelsestildelinger for det valgte kontrolelement eller dialog. Hvilke hændelser, der er tilgængelige, afhænger af typen af det valgte kontrolelement.