Observatørvindue

Observatørvinduet giver dig mulighed for at observere værdien af variable under udførelsen af et program. Definer variablen i observatørtekstfeltet. Klik på Aktiver observatør for at tilføje variablen til rullelisten og for at vise dens værdier.

Observatør

Indtast navnet på variablen hvis værdi skal overvåges.

Fjern observatør

Fjerner den valgte variabel fra listen med overvågede variable.

Ikon

Fjern observatør

Redigering af værdien af en overvåget variabel

Viser listen med overvågede variable. Klik to gange med en kort pause ind imellem på et element for at redigere dets værdi. Den nye værdi bliver taget som variablens værdi for programmet.