Brug af Objektkataloget

Objektkataloget giver et overblik over alle moduler og dialoger du har oprettet i LibreOffice.

Klik på ikonet Objektkatalog ikon Ikon i makroværktøjslinjen for at vise objektkataloget.

Dialogen viser en liste over alle eksisterende objekter i en hierarkisk repræsentation. Dobbeltklik på et punkt på listen åbner dets underordnede objekter.

For at vise et bestemt modul i editoren eller for at placere markøren i den valgte SUB eller FUNCTION, skal du dobbeltklikke på den tilsvarende linje.