Programmering med LibreOffice Basic

Her kan du finde generelle informationer om at arbejde med makroer og LibreOffice Basic.

Grundbegreber

Denne sektion giver en grundlæggende indføring i hvordan man arbejder med LibreOffice Basic.

Syntaks

Dette afsnit beskriver de basale syntakselementer i LibreOffice Basic. For en detaljeret beskrivelse se den selvstændige LibreOffice Basic-vejledning.

Integreret udviklingsmiljø (IDE)

Dette afsnit beskriver det integrerede udviklingsmiljø til LibreOffice Basic.

Hændelses-drevne dokument-makroer

Denne sektion beskriver, hvordan skripts tildeles program-, dokument eller formular-hændelser.