Capçalera i peu de pàgina

Aquest submenú inclou ordres per a afegir i suprimir capçaleres i peus de pàgina.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de menús:

Trieu Insereix ▸ Capçalera i peu de pàgina.

Capçalera

Afegeix o elimina una capçalera de l'estil de pàgina que seleccioneu en el submenú. La capçalera s'afegeix a totes les pàgines per a les quals utilitzeu el mateix estil de pàgina. En un document nou, només es llista l'estil de pàgina "Per defecte". Els altres estils de pàgina s'afegeixen a la llista després que els apliqueu en el document.

Peu de pàgina

Afegeix o suprimeix un peu de pàgina de l'estil de pàgina que seleccioneu en el submenú. El peu de pàgina s'afegeix a totes les pàgines que utilitzen el mateix estil de pàgina. En un document nou, només es llista l'estil de pàgina "Per defecte". Els altres estils de pàgina s'afegeixen a la llista després que els apliqueu en el document.