Edita la f贸rmula

Obre la barra de F贸rmula per a crear i inserir c脿lculs en el document de text.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de men煤s:

Choose Table - Edit Formula.

Des del men煤 contextual:

Choose Edit Formula.

Des de la interf铆cie en pestanyes:

Choose Table - Edit Formula.

Des de les barres d'eines:

Icon Edit Formula

Edit Formula

Amb el teclat:

F2

Des de la barra lateral:

On the Miscellaneous area of the Table deck on the Properties panel, click Edit Formula.

Refer猫ncia de la cel路la

Mostra la posici贸 del cursor de la cel路la en una taula.

F贸rmula

Obre un submen煤 des del qual podeu inserir una f贸rmula a la cel路la d'una taula. Situeu el cursor en una cel路la de la taula o a la posici贸 del document on voleu que aparegui el resultat. Feu clic a la icona F贸rmula i trieu la f贸rmula que voleu del submen煤.

Icona F贸rmula a la barra d'eines Taula

F贸rmula

Cancel路la

Buida el contingut de la l铆nia d'entrada i tanca la barra de f贸rmules.

Icona

Cancel路la

Aplica

Transfereix el contingut de la l铆nia d'entrada al document i tanca la barra de f贸rmules. El contingut de la l铆nia d'entrada s'introdueix all脿 on est脿 situat el cursor al document.

Icon Apply

Aplica

脌rea de la f贸rmula

Us permet crear una f贸rmula escrivint-la directament a la l铆nia d'entrada o fent clic a la icona F贸rmula per a visualitzar les f贸rmules en el submen煤.

脌rea de la f贸rmula amb una f贸rmula

脌rea de la f贸rmula