Barra d'estat

La barra d'estat cont茅 informaci贸 sobre el document actual i ofereix diversos botons amb funcions especials. Podeu fer clic a la majoria dels elements de la barra d'estat per a obrir una finestra de di脿leg relacionada.

N煤mero de p脿gina

El n煤mero de p脿gina actual es mostra en aquest camp de la barra d'estat. Un clic obre 芦Ves a la p脿gina禄 amb el qual podeu navegar pel document. Un clic dret mostra tots els marcadors del document. Feu clic en un marcador per a col路locar el cursor de text en la ubicaci贸 del marcador.

Recompte de paraules

Counts the words and characters, with or without spaces, in the current selection and in the whole document. The count is kept up to date as you type or change the selection.

Estil de la p脿gina actual

Displays the current Page Style. Double-click to edit the style, right-click to select another style.

Llengua

Mostra la llengua del text seleccionat. Feu clic per a obrir un men煤 on podeu triar una altra llengua per al text seleccionat o per al par脿graf actual.

Mode d'inserci贸

Displays the current insert mode. You can toggle between INSRT = insert and OVER = overwrite.

Mode de selecci贸

Commuta entre els modes de selecci贸.

Modificaci贸 del document

If changes to the document have not yet been saved, a "*" is displayed in this field on the Status bar. This also applies to new, not yet saved documents.

Signatura digital

Feu clic per a iniciar el proc茅s de signatura digital. Heu de tenir un certificat digital per a completar el proc茅s. Vegeu tamb茅 Signatures digitals.

Visualitzaci贸 combinada

Mostra informaci贸 actual sobre el document actiu.

Disposici贸 de visualitzaci贸 i escala

Hi ha tres controls a la barra d'estat del Writer que us permeten canviar l'escala i la disposici贸 de la visualitzaci贸 dels documents de text.

Les icones de disposici贸 de la visualitzaci贸 mostren, d'esquerra a dreta: mode d'una sola columna; mode de visualitzaci贸 amb les p脿gines una al costat de l'altra; mode de llibre amb dues p脿gines, com un llibre obert.

Arrossegueu el bot贸 d'escala cap a l'esquerra per mostrar m茅s p脿gines; arrossegueu-lo cap a la dreta per ampliar una p脿gina i mostrar una 脿rea m茅s petita d'aquesta.

Escala

Indica el factor d'escala de la visualitzaci贸 actual de la p脿gina.

Feu clic en aquest camp per a obrir el di脿leg Escala, on podeu canviar el factor d'escala actual.

Feu clic amb el bot贸 dret per a obrir el men煤 contextual en aquest camp i veure una selecci贸 dels factors d'escala disponibles.

Ens cal la vostra ajuda!