Taula

Mostra ordres per a inserir, editar i suprimir una taula en un document de text.

Insereix una taula

Insereix una taula nova.

Insereix

Obre un submenú amb les opcions d'ordres següents:

Files amunt

Inseriu una fila a sobre de la fila on es troba actualment el cursor.

Files a sota

Inseriu una fila a sota de la fila on es troba actualment el cursor.

Files

Obre el quadre de diàleg per inserir files.

Columnes abans

Insereix una columna abans de la columna on hi ha el cursor actualment.

Columnes després

Insereix una columna després de la columna on hi ha el cursor actualment.

Columnes

Opens dialog box for inserting columns.

Suprimeix

Obre un submenú amb les opcions d'ordres següents:

Files

Suprimeix les files seleccionades.

Columnes

Suprimeix les columnes seleccionades.

Taula

Suprimeix la taula actual.

Selecciona

Obre un submenú amb les opcions d'ordres següents:

Cel·la

Selecciona la cel·la actual.

Fila

Selecciona la fila actual.

Columna

Selecciona la columna actual.

Taula

Selecciona la taula actual.

Mida

Obre un submenú amb les opcions d'ordres següents:

Alçada de la fila

Obre un quadre de diàleg per canviar l'alçada d'una fila.

Minimitza l'alçada de la fila

Establiu l'alçada de la fila al mínim possible per al contingut de cada fila seleccionada.

Alçada òptima de la fila

Ajusta automàticament les alçades de les files perquè coincideixin amb els continguts de les cel·les. Aquest és el paràmetre per defecte per a les taules noves.

Distribueix les files uniformement

Ajusta l'alçada de les files seleccionades perquè coincideixi amb l'alçada de la fila més alta de la selecció.

Amplada de la columna

Obre un quadre de diàleg per canviar l'amplada d'una columna.

Minimitza l'amplada de la columna

Establiu l'amplada de la columna al mínim possible per al contingut de cada columna seleccionada.

Amplada òptima de la columna

Ajusta automàticament l'amplada de la columna perquè coincideixi amb els continguts de les cel·les. Canviar l'amplada d'una columna no afecta l'amplada d'altres columnes de la taula. L'amplada de la taula no pot excedir l'amplada de la pàgina.

Distribueix les columnes uniformement

Ajusta l'amplada de les columnes seleccionades perquè coincideixi amb l'amplada de la columna més ampla de la selecció. L'amplada total de la taula no pot superar l'amplada de la pàgina.

Fusiona les cel·les

Combines the contents of the selected cells into a single cell, retaining the formatting of the first cell in the selection.

Divideix les cel·les

Displays the Split Cells Dialog where the split can be defined as either horizontally or vertically and the number the each cell will be split into.

Fusiona la taula

Combina dues taules consecutives en una sola taula. Les taules han d'estar una directament al costat de l'altra i no poden estar separades per cap paràgraf buit.

Divideix la taula

Divideix la taula actual en dues taules separades en la posició del cursor. També podeu accedir a aquesta ordre fent clic amb el botó dret en una cel·la de la taula.

Protegeix les cel·les

Evita que es modifiqui el contingut de les cel·les seleccionades.

Desprotegeix les cel·les

Suprimeix la protecció de cel·la per a totes les cel·les de la taula actual.

Estils de formatació automàtica

Aplica la formatació automàticament a la taula actual, inclosos el tipus de lletra, l'ombreig i les vores.

Format numèric

Obre un diàleg per a indicar el format dels nombres d'una taula.

Reconeixement de nombres

Alterna la configuració per a reconèixer automàticament els números o les dates que introduïu en una cel·la de la taula, convertint-los de text a un format numèric adequat.

Header Rows Repeat Across Pages

Repeteix un encapçalament de taula a cada pàgina nova que ocupi la taula.

Rows to Break Across Pages

Permet un salt de pàgina o un salt de columna dins d'una fila de la taula. Aquesta opció no s'aplica a la primera fila d'una taula si l'opció Repeteix l'encapçalament està seleccionada.

Converteix

Obre un submenú amb les opcions d'ordres següents:

Text a taula

Obre un diàleg on podeu convertir el text seleccionat en una taula.

Taula a text

Obre un diàleg per a convertir la taula actual en text.

Fórmula de text

Obre la barra de fórmules per a introduir o editar una fórmula.

Ordena

Ordena els paràgrafs o les files de la taula seleccionats de forma alfabètica o numèrica. Podeu definir fins a tres claus d'ordenació, i també combinar claus d'ordenació numèriques i alfanumèriques.

Propietats

Defineix les propietats de la taula seleccionada, com ara el nom, l'alineació, l'espaiat, l'amplada de les columnes, les vores i el fons.