Ajustament de la compleci贸 de paraules per a documents de text

Si voleu que el LibreOffice completi de manera autom脿tica les paraules que utilitzeu freq眉entment, podeu ajustar encara m茅s el comportament de la compleci贸 autom脿tica. Si ho voleu, tamb茅 podeu desar la llista actual de paraules recollides per poder-la utilitzar a la sessi贸 seg眉ent.

Per a ajustar la compleci贸 de paraules trieu Eines 鈻 Correcci贸 autom脿tica 鈻 Compleci贸 de paraules i seleccioneu qualsevol de les opcions seg眉ents:

Inserci贸 d'un car脿cter d'espai addicional

Seleccioneu Afegeix espais.

Icona de nota

El car脿cter d'espai s'afegir脿 despr茅s que introdu茂u el primer car脿cter de la paraula seg眉ent a la paraula completada autom脿ticament. El car脿cter d'espai se suprimir脿 si el car脿cter seg眉ent 茅s un delimitador com ara un punt o un car脿cter de l铆nia nova.

Definici贸 de la tecla d'acceptaci贸

Al quadre de llista Accepta amb trieu la tecla que utilitzareu per acceptar la paraula suggerida.

Selecci贸 del nombre m铆nim de car脿cters

Utilitzeu el quadre Longitud m铆nima per a definir el nombre m铆nim de car脿cters que han de tenir les paraules perqu猫 es puguin recollir a la llista.

Per a seleccionar l'abast de les paraules recollides

Desactiveu l'opci贸 En tancar un document, suprimeix de la llista les paraules recollides d'aquest document.

Ara la llista tamb茅 ser脿 v脿lida per als altres documents que obriu. La llista de paraules se suprimir脿 quan tanqueu el darrer document del LibreOffice.

Si activeu la casella de selecci贸, la llista nom茅s ser脿 v脿lida mentre tingueu obert el document actual.

Si voleu conservar la llista de paraules despr茅s de tancar la sessi贸 del LibreOffice, deseu-la com a document, tal com es descriu a la secci贸 seg眉ent.

脷s de la llista de paraules en sessions futures

Icona de nota

Si la verificaci贸 ortogr脿fica est脿 activada, nom茅s es recolliran les paraules reconegudes per la verificaci贸.

Utilitzeu la llista de paraules per a comen莽ar sempre amb un grup definit de termes t猫cnics per a la funcionalitat de compleci贸 de paraules.

1. Obriu el document de text que cont茅 els termes que voleu utilitzar per a la compleci贸 de paraules.

La funcionalitat de compleci贸 de paraules recull les paraules.

2. Seleccioneu totes o algunes de les paraules de la llista.

3. Utilitzeu +C per a copiar totes les paraules seleccionades al porta-retalls. Enganxeu el porta-retalls en un document nou i deseu aquest document per a obtenir una llista de refer猫ncia amb les paraules recollides.

M茅s endavant podreu obrir la llista de refer猫ncia i recollir les paraules de manera autom脿tica, per tal que la funcionalitat de compleci贸 de paraules s'inici茂 amb un grup de paraules definit.