Addició de pics

Per a afegir pics

1. Seleccioneu el paràgraf o els paràgrafs als quals vulgueu afegir pics.

2. On the Formatting Bar, click the Bullets On/Off icon Icon (Shift-F12).

Icona de nota

Per suprimir els pics, seleccioneu els paràgrafs amb pics i feu clic a la icona Pics activats/desactivats de la barra Formatació.

Per a formatar els pics

Per a canviar la formatació d'una llista amb pics, trieu Format ▸ Pics i numeració.

Feu clic a la pestanya Pic o a la pestanya Imatge i seleccioneu un estil de símbol a l'àrea Selecció.

To introduce another bulleting symbol, click on the Customize tab, click the Select button next to Character, then select a special character.