Inserci贸 de tot un document de text

Per a inserir un fitxer de text

1. Col路loqueu el cursor a la part del document on vulgueu inserir el fitxer.

2. Trieu Insereix 鈻 Text del fitxer.

3. Cerqueu el document de text que vulgueu inserir i feu clic a D'acord.

Els continguts del document de text s'incrustaran en el document actual i no s'actualitzaran si el document d'origen canvia. Inseriu el document com a enlla莽 si voleu que els continguts s'actualitzin autom脿ticament quan realitzeu canvis en el document d'origen.

Per a inserir tot un document de text com a enlla莽

1. Col路loqueu el cursor a la part del document on vulgueu inserir el fitxer.

2. Trieu Insereix 鈻 Secci贸.

3. Introdu茂u un nom en el quadre Secci贸 nova i activeu la casella de selecci贸 Enlla莽.

4. Introdu茂u el nom del fitxer que vulgueu inserir en el quadre Nom del fitxer, o b茅 feu clic al bot贸 de navegaci贸 (...) i cerqueu-lo.

Si el document de text de destinaci贸 cont茅 seccions, podreu seleccionar la secci贸 que vulgueu inserir en el quadre Seccions.

5. Opcionalment, definiu les opcions de formataci贸 per a la secci贸.

6. Feu clic a Insereix.

Cada vegada que el document d'origen canvia, el LibreOffice actualitza autom脿ticament els continguts de la secci贸 inserida. Per a actualitzar manualment els continguts de la secci贸, trieu Eines 鈻 Actualitza 鈻 Actualitza-ho tot.