Utilització del cursor directe

El cursor directe us permet introduir text en qualsevol posició de la pàgina.

Per a configurar el comportament del cursor directe, trieu ▸ LibreOffice Writer ▸ Ajudes a la formatació.

1. On the Tools bar, click the Direct Cursor icon Icon.

2. Feu clic a un espai lliure del document de text. La busca del ratolí canviarà per reflectir l'alineació que s'aplicarà al text que escriviu:

Icon Align left

Icona centrat

Icon Align right

3. Introduïu text. El LibreOffice inserirà automàticament el nombre necessari de línies en blanc i, si heu habilitat les opcions corresponents, tabuladors i espais.