Utilitzaci贸 del cursor directe

El cursor directe us permet introduir text en qualsevol posici贸 de la p脿gina.

Per a configurar el comportament del cursor directe, trieu 鈻 LibreOffice Writer 鈻 Ajudes a la formataci贸.

1. On the Tools bar, click the Direct Cursor icon Icon. Alternatively, enable Direct Cursor by going to Edit - Direct Cursor Mode.

2. Feu clic a un espai lliure del document de text. La busca del ratol铆 canviar脿 per reflectir l'alineaci贸 que s'aplicar脿 al text que escriviu:

Align left

Alinea a l'esquerra

Centered

Centered

Align right

Alinea a la dreta

1. Introdu茂u text. El LibreOffice inserir脿 autom脿ticament el nombre necessari de l铆nies en blanc i, si heu habilitat les opcions corresponents, tabuladors i espais.