Impressió de pàgines múltiples en un full

A la pestanya Disposició de la pàgina del diàleg Fitxer ▸ Imprimeix, teniu la possibilitat d'imprimir pàgines múltiples en un sol full.

1. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix i feu clic a la pestanya Disposició de la pàgina.

2. Realitzeu una de les accions següents:

1. Per a imprimir dues pàgines l'una al costat de l'altra en un mateix full, seleccioneu «2» al quadre Pàgines per full.

2. Per a imprimir pàgines múltiples en un mateix full, seleccioneu el nombre de pàgines per full i, opcionalmente, definiu l'ordre de les pàgines. La previsualització mostra l'organització de les pàgines.

1. Feu clic a Imprimeix.