Impressi贸 d'un fullet

Podeu imprimir un document del Writer en format fullet. Mitjan莽ant aquesta caracter铆stica, el Writer imprimir脿 dues p脿gines en cada cara del full, de manera que quan el doblegueu pugueu llegir el document com si es tract茅s d'un llibre.

Quan creeu un document que vulgueu imprimir com a fullet, utilitzeu l'orientaci贸 vertical per a les p脿gines. El Writer aplicar脿 la disposici贸 de fullet quan imprimiu el document.

LibreOffice no est脿 dissenyat per a gestionar la impressi贸 en fullets de documents que inclouen orientacions de p脿gina horitzontals, per貌 aquests documents es poden imprimir.

No es pot imprimir una imatge gran en dues p脿gines. Talleu la imatge en dues parts i inseriu cada part en una p脿gina independent.

Per a imprimir un fullet

1. Trieu Fitxer 鈻 Imprimeix.

2. En el di脿leg Imprimeix, feu clic a Propietats.

3. Definiu en horitzontal l'orientaci贸 del paper en el di脿leg de propietats de la vostra impressora.

Icona de consell

Si la vostra impressora imprimeix a doble cara, i tenint en compte que els fullets sempre s'imprimeixen en mode horitzontal, haureu d'utilitzar la configuraci贸 "doble cara - vora curta" del di脿leg de configuraci贸 de la impressora.

1. Torna al di脿leg Imprimeix.

2. A la secci贸 Disposici贸 de p脿gina, seleccioneu Fullet.

3. Per a una impressora que imprimeixi autom脿ticament els dos cantons d'una p脿gina, especifiqueu la secci贸 脌rea d'impressi贸 i nombre de c貌pies que inclogui P脿gines parelles i senars.

1. Feu clic a Imprimeix.

Si imprimiu un document vertical en una p脿gina horitzontal, dos costats oposats d'un fullet s'imprimiran l'un al costat de l'altre. Si teniu una impressora amb capacitat d'impressi贸 a doble cara, podeu crear un fullet des del document sense haver d'intercalar les p脿gines m茅s tard. Si la vostra impressora nom茅s disposa d'impressi贸 a una cara, podeu aconseguir aquest efecte imprimint en primer lloc els anversos amb l'opci贸 "Anversos / p脿gines de la dreta / p脿gines senars" activada, tornant a introduir tota la pila de paper a la impressora i imprimint tots els reversos amb l'opci贸 "Reversos / p脿gines de l'esquerra / p脿gines parelles" activada.

Icona de nota

Si LibreOffice imprimeix les p脿gines en un ordre incorrecte, seleccioneu Impressi贸 en ordre invers a la secci贸 脌rea d'impressi贸 i nombre de c貌pies i torneu a imprimir el document.