Inserció d'un gràfic des d'un fitxer

1. Choose Insert - Image.

2. Seleccioneu el fitxer. Al quadre Tipus de fitxer podeu restringir la selecció a determinats tipus de fitxers.

3. Feu clic a la casella Enllaç si voleu un enllaç al fitxer original.

Si la casella Enllaç està activada, la imatge de mapa de bits es torna a carregar cada vegada que s'actualitza i es carrega el document. Es tornen a aplicar les modificacions que heu fet a la còpia local de la imatge del document i es mostra la imatge.

Si la casella Enllaç no està activada, sempre treballareu amb la còpia que s'ha creat en el moment d'inserir el gràfic.

Per incrustar gràfics que s'havien inserit com a enllaços anteriorment, aneu a Edita ▸ Enllaços i feu clic al botó Trenca l'enllaç.

4. Feu clic a Obre per inserir la imatge.

Per defecte, el gràfic inserit se centra damunt del paràgraf al qual heu fet clic.