Inserció del nom i del número de capítol en una capçalera o en un peu

Abans de poder inserir la informació de capítol en una capçalera o en un peu, heu de definir les opcions de numeració de capítols per a l'estil de paràgraf que vulgueu utilitzar per als títols dels capítols.

Per a crear un estil de paràgraf per als títols dels capítols

1. Choose Tools - Chapter Numbering.

2. Al quadre Estil, seleccioneu l'estil de paràgraf que vulgueu utilitzar per als títols dels capítols, com ara «Encapçalament 1».

3. Select the numbering scheme for the chapter titles in the Number box, for example, "1,2,3...".

4. Introduïu "Capítol" seguit d'un espai al quadre Abans.

5. Introduïu un espai al quadre Després.

6. Feu clic a D'acord.

Per a inserir el nom i el número de capítol en una capçalera o en un peu

1. Apliqueu l'estil de paràgraf que hàgiu definit per als títols de capítol als encapçalaments de capítol del document.

2. Trieu Insereix ▸ Capçalera de pàgina i peu ▸ Capçalera o Insereix ▸ Capçalera i peu de pàgina ▸ Peu de pàgina i seleccioneu l'estil de pàgina per a la pàgina actual del submenú.

3. Feu clic a la capçalera o al peu.

4. Trieu Insereix - Camps - Més camps i feu clic a la pestanya Funcions.

1. Feu clic a "Capítol" a la llista Tipus i a "Número i nom del capítol" a la llista Format.

2. Feu clic a Insereix i a continuació feu clic a Tanca.

Les capçaleres de les pàgines que utilitzin l'estil de pàgina actual mostraran automàticament el nom i el número de capítol.