Inserció de números de pàgina de pàgines de continuació

Podeu inserir fàcilment el número de la pàgina següent en un peu mitjançant un camp.

El número de pàgina només es mostra si la pàgina següent existeix.

1. Trieu Insereix ▸ Capçalera i peu de pàgina ▸ Peu de pàgina i seleccioneu l'estil de la pàgina que vulgueu afegir al peu de la pàgina.

2. Col·loqueu el cursor en el peu i trieu Insereix ▸ Camps ▸ Més camps.

3. En el diàleg Camps, feu clic a la pestanya Document.

4. Feu clic a 'Pàgina' a la llista Tipus i a 'Pàgina següent' a la llista Selecciona.

5. Click a numbering scheme in the Format list.

Si seleccioneu 'Text' a la llista Format, en el camp només es visualitzarà el text que introduïu en el quadre Valor.

6. Feu clic a Insereix per inserir el camp amb el número de pàgina.