Inserci贸 d'un camp de data fixa o variable

Podeu inserir la data com a camp actualitzable cada vegada que obriu el document, o b茅 com a camp no actualitzable.

1. Trieu Insereix 鈻 Camps 鈻 M茅s camps i feu clic a la pestanya Document.

2. Feu clic a 芦Data禄 a la llista Tipus i realitzeu una de les accions seg眉ents:

Per a inserir la data com a camp actualitzable cada vegada que obriu el document, feu clic a 芦Data禄 a la llista Selecciona.

Per a inserir la data com a camp no actualitzable, feu clic a 芦Data (fixa)禄 a la llista Selecciona.