Utilitzaci贸 de llegendes

En els documents de text, podeu inserir llegendes numerades de manera cont铆nua per a imatges, taules, marcs i objectes de dibuix.

Podeu editar el text i els intervals num猫rics de diversos tipus de llegendes.

Icona de nota

Quan afegiu una llegenda a una imatge o a un objecte, l'objecte i el text de la llegenda es col路loquen junts en un nou marc. Quan afegiu una llegenda a una taula, el text de la llegenda s'insereix com a par脿graf al costat de la taula. Quan afegiu una llegenda a un marc, el text de la llegenda s'afegeix abans o despr茅s del text existent dins del marc.

Icona de consell

Per moure tant l'objecte com la llegenda, arrossegueu el marc que cont茅 aquests elements. Per actualitzar la numeraci贸 de la llegenda despr茅s d'haver mogut el marc, premeu F9.

Per a definir una llegenda, feu el seg眉ent:

1. Seleccioneu l'element al qual vulgueu afegir una llegenda.

2. Trieu Insereix 鈻 Llegenda.

3. Seleccioneu les opcions que vulgueu i feu clic a D'acord. Si ho voleu, podeu introduir un altre text al quadre Categoria, per exemple Figura.

Icona de nota

Podeu editar el text de la llegenda directament en el document.

La llegenda es formata amb l'estil de par脿graf que coincideix amb el nom de la categoria de la llegenda. Per exemple, si inseriu la llegenda 芦Taula禄, s'aplicar脿 l'estil de par脿graf 芦Taula禄 al text de la llegenda.

Icona de consell

El LibreOffice pot afegir una llegenda de manera autom脿tica quan inseriu un objecte, un gr脿fic, un marc o una taula. Trieu 鈻 LibreOffice Writer 鈻 Llegenda autom脿tica.