C脿lculs entre taules

Podeu realitzar c脿lculs que abastin m茅s d'una taula d'un document de text.

1. Obriu un document de text, inseriu-hi dues taules i introdu茂u nombres en unes quantes cel路les de totes dues taules.

2. Col路loqueu el cursor en una cel路la buida d'una de les dues taules.

3. Premeu F2.

4. A la Barra de f贸rmules, introdu茂u la funci贸 que voleu aplicar, per exemple, =SUMA.

5. Feu clic a una cel路la que contingui un nombre, premeu la tecla de m茅s (+) i feu clic a una altra cel路la que tamb茅 contingui un nombre.

6. Premeu Retorn.