Calcular una fórmula i enganxar-ne el resultat en un document de text

Si el text ja conté una fórmula, per exemple "12+24*2", el LibreOffice podrà fer el càlcul i enganxar el resultat de la fórmula en el document sense necessitat d'utilitzar la barra Fórmula.

1. Seleccioneu la fórmula en el text. La fórmula només pot contenir nombres i operadors, no pot contenir espais.

2. Trieu Eines ▸ Calcula, o premeu + signe més (+).

3. Col·loqueu el cursor on vulgueu inserir el resultat de la fórmula i trieu Edita ▸ Enganxa, o premeu +V.
    La fórmula seleccionada se substitueix amb el resultat.