Definici贸 de vores per a objectes

En el Writer, podeu definir les vores d'objectes OLE, connectors, diagrames, gr脿fics i marcs. El nom del men煤 que s'utilitzar脿 variar脿 segons l'objecte seleccionat.

Per a definir d'un estil de vora predefinit

1. Seleccioneu l'objecte per al qual vulgueu definir la vora.

2. Click the Borders icon on the OLE Object toolbar or Frame toolbar to open the Borders window.

3. Feu clic a un dels estils de vora predefinits. Amb aquesta acci贸 es reempla莽ar脿 l'estil de vora actual de l'objecte amb l'estil seleccionat.

Per a definir d'un estil de vora personalitzat

1. Seleccioneu l'objecte per al qual voleu definir una vora.

2. Trieu Format 鈻 (nom de l'objecte) 鈻 Vores.
    Reemplaceu (nom de l'objecte) pel nom real del tipus d'objecte que h脿giu seleccionat.

3. A l'脿rea Definit per l'usuari seleccioneu la vora o les vores que vulgueu que apareguin en la disposici贸 est脿ndard. Feu clic a una vora de la previsualitzaci贸 per a commutar-ne la selecci贸.

4. Seleccioneu un estil i un color de l铆nia per a l'estil de vora seleccionat a l'脿rea L铆nia. Aquests par脿metres s'apliquen a totes les l铆nies de vora incloses en l'estil de vora seleccionat.

5. Repetiu els dos darrers passos per a cada l铆mit de la vora.

6. Seleccioneu la dist脿ncia entre les l铆nies de la vora i el contingut de la p脿gina a l'脿rea Separaci贸.

7. Feu clic a D'acord per a aplicar els canvis.