Desactivació de la correcció automàtica

Per defecte, el LibreOffice corregeix de manera automàtica un gran nombre d'errors d'escriptura freqüents i, a més, aplica formats mentre escriviu.

Per suprimir una paraula de la llista de correcció automàtica

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Feu clic a la pestanya Reemplaça.

3. A la llista Correcció automàtica, seleccioneu el parell de paraules que vulgueu suprimir.

4. Feu clic a Suprimeix.

Per aturar la substitució de cometes

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Feu clic a la pestanya Opcions de llengua.

3. Desactiveu la casella o les caselles de selecció «Reemplaça».

Per aturar la conversió a majúscula de la primera lletra d'una frase

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Feu clic a la pestanya Opcions.

3. Desactiveu la casella de selecció «Converteix en majúscula la primera lletra de cada frase».

Per a aturar el traçat d'una línia quan teclegeu tres caràcters idèntics

El LibreOffice dibuixa automàticament una línia quan escriviu tres dels caràcters següents i premeu Retorn: - _ = * ~ #

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Feu clic a la pestanya Opcions.

3. Desactiveu la casella de selecció «Aplica una vora».

Ens cal la vostra ajuda!