Creació de llistes numerades o amb pics en teclejar

El LibreOffice pot aplicar pics o numeració de manera automàtica mentre escriviu.

Per a habilitar la numeració i els pics automàtics

1. Trieu Eines ▸ Opcions de correcció automàtica, feu clic a la pestanya Opcions i seleccioneu «Llistes numerades i amb pics».

2. Trieu Eines ▸ Correcció automàtica i assegureu-vos que l'opció En teclejar estigui seleccionada.

tip

L'opció de numeració automàtica només s'aplica als paràgrafs formatats amb l'estil de paràgraf «Estil de paràgraf per defecte», «Text de cos» o «Text de cos, sagnat».

Per a crear una llista numerada o amb pics en teclejar

1. Escriviu 1., i. o I. per iniciar una llista numerada. Escriviu * o - per iniciar una llista amb pics. També podeu escriure un parèntesi dret després del número en lloc d'un guionet, per exemple, 1) o i).

2. Introduïu un espai, escriviu el text i premeu Retorn. El nou paràgraf obtindrà automàticament el número o el pic següent.

3. Torneu a prémer Retorn per finalitzar la llista.

Icona de nota

Podeu iniciar una llista numerada amb qualsevol número.

Changing the List Level of a List Paragraph