Insereix

La barra d'eines conté diverses funcions per inserir marcs, gràfics, taules i altres objectes.

Podeu seleccionar les funcions següents:

Taula

Insereix una taula en el document. També podeu fer clic a la fletxa, arrossegar per a seleccionar el nombre de files i de columnes que voleu incloure a la taula i, a continuació, fer clic a l'última cel·la.

Icon Insert Table

Insert Table

Secció

Insereix una secció de text a la posició del cursor en el document. També podeu seleccionar un bloc de text i, a continuació, triar aquesta ordre per a crear una secció. Podeu utilitzar les seccions per a inserir blocs de text d'altres documents, per a aplicar disposicions de columna personalitzades o per a protegir o amagar blocs de text si es compleix la condició.

Icona Secció

Secció

Insereix un marc manualment

Dibuixa un marc on heu arrossegat el document. Feu clic a la fletxa al costat de la icona per seleccionar el nombre de columnes del marc.

Icon Insert Frame

Insert Frame

Marc flotant

Insereix un marc flotant al document actual. Els marcs flotants s'utilitzen als documents HTML per mostrar el contingut d'un altre fitxer.

Icona Marc flotant

Marc flotant

Insereix directament una nota al peu

Insereix una nota al peu o una nota final al document. L'àncora de la nota s'insereix a la posició actual del cursor. Podeu triar entre inserir la numeració automàtica o un caràcter personalitzat.

Icon Insert Footnote Directly

Insereix una nota al peu directament

Insereix directament una nota final

Les notes al peu s'insereixen al final d'una pàgina i les notes finals s'insereixen al final d'un document.

Icon Insert Endnote Directly

Insereix una nota final directament

Nota

Insereix una nota a la posició actual del cursor.

Adreça d'interès

Inserts a bookmark at the cursor position. You can then use the Navigator to quickly jump to the marked location at a later time. In an HTML document, bookmarks are converted to anchors that you can jump to from a hyperlink.

Icon Insert Bookmark

Insert Bookmark

Fitxer

Insereix el contingut d'un altre document en el document actual en la posició del cursor.

Icon Text from File

Text del fitxer

Text automàtic

Crea, edita o insereix text automàtic. Podeu emmagatzemar text formatat, text amb gràfics, taules i camps com a text automàtic. Per a inserir-lo ràpidament, escriviu la drecera per al text automàtic en el document i premeu F3.

Caràcter especial

Allows a user to insert characters from the range of symbols found in the installed fonts.

Icon Special character

Caràcter especial

Insereix camps

Insereix un camp a la posició actual del cursor.

Icon

Insereix camps

Controls

La icona Controls obre una barra d'eines amb les eines que necessiteu per a crear un formulari interactiu.

Icona Selecciona

Controls de formulari

Des d'un fitxer

Opens a file selection dialog to insert an image into the current document.

Icona Imatge

Imatge

Àudio or vídeo

Permet inserir un fitxer de vídeo o d'àudio en el document.

Icon Media

Media / Audio or Video

Fórmula

Formula Object

Inserts a formula into the current document.

Icon Insert Formula Object

Insert Formula Object

Diagrama

Icona Diagrama

Diagrama

Objecte OLE

Insert OLE Object

Inserts an OLE object into the current document. The OLE object is inserted as a link or an embedded object.

Icon OLE object

Objecte OLE

Insereix un índex

Insereix un índex o taula de continguts a la posició actual del cursor.

Entrada

Marca el text seleccionat com a entrada d'índex o taula de continguts, o edita l'entrada d'índex seleccionada.

Icon Insert Index Entry

Insert Index Entry