Salutaci贸 personalitzada

Specify the salutation layout for mail merge or email merge documents. The name of this dialog is different for female recipients and male recipients.

Elements de salutaci贸

Seleccioneu un camp i arrossegueu-lo a l'altra llista.

>

Afegeix el camp seleccionat de la llista Elements de salutaci贸 a l'altra llista. Podeu afegir un camp m茅s d'una vegada.

<

Suprimeix el camp seleccionat des de l'altra llista.

Arrossegueu els elements de salutaci贸 en el quadre de sota

Organitzeu els camps amb la funci贸 d'arrossegar i deixar anar o b茅 utilitzeu els botons de cursor.

Personalitza la salutaci贸

Seleccioneu un valor de la llista per als camps de salutaci贸 i de signes de puntuaci贸.

Previsualitzaci贸

Mostra una previsualitzaci贸 del primer registre de la base de dades amb la disposici贸 de salutaci贸 actual.

(Botons de cursor)

Seleccioneu un element de la llista i feu clic al bot贸 de cursor per moure'l.