Carrega els estils

Importa els estils de formatació d'un altre document o plantilla al document actual.

Per a accedir a aquesta ordre...

Obriu la finestra Estils. Feu clic a la icona Estil nou a partir de la selecció i manteniu premut el botó del ratolí. Trieu Carrega els estils al menú.

Categories

Llista les categories de plantilla disponibles. Feu clic en una categoria per visualitzar el contingut a la llista Plantilles.

Plantilles

Llista les plantilles disponibles per a la categoria seleccionada.

Text

Carrega els estils de paràgraf i de caràcter del document seleccionat en el document actual.

Marc

Carrega els estils de marc del document seleccionat en el document actual.

Pàgina

Carrega els estils de pàgina del document seleccionat en el document actual.

Numeració

Carrega els estils de numeració del document seleccionat al document actual.

Sobreescriu

Reemplaça els estils del document actual que tenen el mateix nom que els estils que esteu carregant.

Icona d'avís

Els estils amb noms idèntics se sobreescriuen automàticament.

Des d'un fitxer

Localitzeu el fitxer que conté els estils que voleu carregar i, a continuació, feu clic a Obre.