Formatació automàtica per a taules

Aplica la formatació automàticament a la taula actual, inclosos el tipus de lletra, l'ombreig i les vores.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Taula ▸ Estils de formatació automàtica (amb el cursor a la taula).

Aplicació d'una formatació automàtica a una taula

1. Feu clic en una cel·la de la taula, o seleccioneu les cel·les que voleu formatar.

2. Trieu Taula ▸ Estils de formatació automàtica i, a continuació, feu clic en el format que voleu aplicar.

3. Feu clic a D'acord.

Format

Llista els estils de formatació disponibles per a les taules. Feu clic en el format que voleu aplicar i, a continuació, feu clic a D'acord.

Afegeix

Afegeix un estil de taula nou a la llista.

1. Formateu una taula en el document.

2. Seleccioneu la taula i, a continuació, trieu Taula ▸ Estils de formatació automàtica.

3. Feu clic a Afegeix.

4. Introduïu el nom al diàleg Afegeix una formatació automàtica i, tot seguit, feu clic a D'acord.

Suprimeix

Suprimeix l'estil de taula seleccionat. No podeu suprimir l'estil de taula «Estil per defecte».

Formatació

Seleccioneu els atributs de formatació que voleu incloure en l'estil de taula seleccionat.

Format numèric

Inclou els formats de numeració a l'estil de taula seleccionat.

Tipus de lletra

Inclou la formatació de tipus de lletra a l'estil de taula seleccionat.

Alineació

Inclou els paràmetres d'alineació a l'estil de taula seleccionat.

Vora

Inclou els estils de vora a l'estil de taula seleccionat.

Patró

Inclou els estils de fons a l'estil de taula seleccionat.

Canvia el nom

Canvia el nom de l'estil de taula seleccionat. No podeu canviar el nom de l'estil de taula «Estil per defecte».