Columnes

Especifiqueu les propietats de l'amplada de la columna.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya Taula ▸ Propietats ▸ Columnes.

Adapta l'amplada de la taula

Augmenta o redueix l'amplada de la taula amb l'amplada de columna modificada. Aquesta opció no està disponible si Automàtic està seleccionat a l'àrea Alineació de la pestanya Taula.

Ajusta les columnes proporcionalment

Si és possible, canvia l'amplada de la columna en relació amb l'amplada de columna que heu introduït. Aquesta opció no està disponible si Automàtic està seleccionat a l'àrea Alineació de la pestanya Taula.

Espai restant

Displays the amount of space that is available for adjusting the width of the columns. To set the width of the table, click the Table tab.

Amplada de la columna

Especifiqueu les amplades de columna per a la taula.

Amplades de columna

Introduïu l'amplada que voleu per a la columna.

Fletxa esquerra

Mostra les columnes de la taula que es troben a l'esquerra de la columna actual.

Fletxa dreta

Mostra les columnes de la taula que es troben a la dreta de la columna actual.

Edició de taules mitjançant el teclat