Propietats de la taula

Defineix les propietats de la taula seleccionada, com ara el nom, l'alineació, l'espaiat, l'amplada de les columnes, les vores i el fons.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de menús:

Choose Table - Properties.

Des de la interfície en pestanyes:

Choose Table - Table Properties.

Des de les barres d'eines:

Table Properties Icon

Table Properties

Taula

Especifiqueu la mida, la posició, l'espaiat i les opcions d'alineació per a la taula seleccionada.

Text Flow

Defineix les opcions de flux de text d'abans i de després de la taula.

Columnes

Especifiqueu les propietats de l'amplada de la columna.

Vores

Defineix les opcions de les vores per als objectes seleccionats al Writer o al Calc.

Fons

Set or remove color or image background for selected cells, rows, or table.

Reinicialitza

Reinicia els canvis fets a la pestanya actual a aquells aplicables quan s'ha obert aquest diàleg.