Columnes

Especifica el nombre de columnes i la disposició de la columna per a un estil de pàgina, un marc o una secció.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de menús:

Choose Format - Columns.

Choose Format - Title Page, select the page style, click Edit.

Trieu la pestanya Format ▸ Estil de pàgina ▸ Columnes.

Trieu la pestanya Insereix ▸ Marc ▸ Marc ▸ Columnes.

Choose View - Styles - Page Styles - open context menu for selected page style - New/Edit Style - Columns tab.

Trieu la pestanya Format ▸ Marc i objecte ▸ Propietats ▸ Columnes.

Choose Insert - Section - Columns tab.

Choose Format - Section - Options button - Columns tab.

Des de la interfície en pestanyes:

Choose Layout - Page Columns - More Options - Columns tab.

On the Layout menu and the Layout tab, choose Page Columns.

Des de les barres d'eines:

Icon Page Columns

Page Columns

Podeu seleccionar entre les disposicions de columna predefinits, o crear-ne una de pròpia. Quan apliqueu una disposició a un estil de pàgina, s'actualitzaran totes les pàgines que utilitzen aquest estil. De la mateixa manera, quan apliqueu una disposició de columna a un estil de marc, s'actualitzaran tots els marcs que l'utilitzen. També podeu canviar la disposició de la columna per a un únic marc.

Paràmetres

Columnes

Introduïu el nombre de columnes que voleu en la pàgina, el marc o la secció.

Camps de la selecció

També podeu seleccionar una de les disposicions de columna predefinides.

Tooltips describe each predefined selection.

Aplica a

Seleccioneu l'element al qual voleu aplicar la disposició de columna. Aquesta opció només està disponible si accediu a aquest diàleg mitjançant Format ▸ Columnes.

note

The following two options are only available when formatting sections.

Distribueix el contingut uniformement a totes les columnes

Distribueix uniformement el text en seccions de múltiples columnes.

Direcció del text

Indica l'orientació del text d'un paràgraf que utilitza una disposició complexa (CTL). Aquesta funció només està disponible si s'ha activat l'habilitació de disposicions complexes de text.

Camp de previsualització

Mostra una previsualització de la selecció actual.

La previsualització de la disposició de columna només mostra les columnes, i no la pàgina que l'envolta.

Amplada i espaiat

Amplada automàtica

Crea columnes de la mateixa amplada.

Si la casella de selecció Amplada automàtica no està seleccionada, introduïu les opcions d'amplada i espaiat per a les columnes.

Columna

Mostra el número de la columna, així com l'amplada i la distància de les columnes adjacents.

Fletxa esquerra

Mou la visualització de columna una columna cap a l'esquerra.

Icona Fletxa esquerra

Fletxa esquerra

Fletxa dreta

Mou la visualització de columna una columna cap a la dreta.

Fletxa dreta Icona

Fletxa dreta

Amplada

Introduïu l'amplada de la columna.

Espaiat

Introduïu la quantitat d'espai que voleu deixar entre les columnes.

Línia de separació

Aquesta àrea només està disponible si la disposició conté més d'una columna.

Estil

Seleccioneu l'estil de formatació per a la línia de separació de la columna. Si no en voleu, trieu «Cap».

Amplada

Enter width of the separator line.

Color

Select a color for the separator line.

Alçada

Introduïu la longitud de la línia de separació com a percentatge de l'alçada de l'àrea de la columna.

Posició

Seleccioneu l'alineació vertical de la línia de separació. Aquesta opció només està disponible si el valor Alçada de les línies és inferior al 100%.