Entrades (bibliografia)

Especifiqueu el format per a les entrades bibliogràfiques.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya Insereix ▸ Índexs i taules ▸ Taules de contingut, índex o bibliografia ▸ Entrades (quan Bibliografia és el tipus seleccionat)


Tipus

Els tipus que es mostren depenen de les diferents fonts literàries.

Estructura i formatació

La línia Estructura mostra el codi de la taula de continguts pel nivell d'encapçalament seleccionat. Per canviar l'aparença d'un nivell d'encapçalament podeu introduir codis o text als quadres buits d'aquesta línia. També podeu fer clic en un quadre buit o en un codi i, a continuació, fer clic a un botó de codi.

Tabulador (T)

Insereix un tabulador. Per afegir punts líders al tabulador, seleccioneu un caràcter en el quadre Caràcter de farciment. Per canviar la posició del tabulador, introduïu un valor en el quadre Posició del tabulador, o activeu la casella de selecció Alinea a la dreta.

Tipus

Enumera les entrades bibliogràfiques disponibles. Per a afegir una entrada a la línia Estructura, feu clic a l'entrada, feu clic en un quadre buit a la línia Estructura i, a continuació, feu clic a Insereix. Utilitzeu el diàleg Defineix entrades bibliogràfiques per a afegir entrades noves.

Insereix

Afegeix el codi de referència per a l'entrada bibliogràfica seleccionada a la línia Estructura. Seleccioneu una entrada de la llista, feu clic en un quadre buit i, a continuació, feu clic en aquest botó.

Suprimeix

Suprimeix el codi de referència seleccionat de la línia Estructura.

Estil de caràcter

Especifiqueu l'estil de formatació per a la part seleccionada en la línia Estructura.

Edita

Obre un diàleg on podeu editar l'estil del caràcter seleccionat.

Caràcter de farciment

Seleccioneu la capçalera de tabulació que voleu utilitzar.

Posició del tabulador

Introduïu la distància que cal deixar entre el marge esquerre de la pàgina i el tabulador.

Alinea a la dreta

Alinea el tabulador al marge dret de la pàgina.

Ordena per

Especifiqueu les opcions d'ordenació per a les entrades bibliogràfiques.

Posició del document

Ordena les entrades bibliogràfiques segons la posició de les seves referències en el document. Seleccioneu aquesta opció si voleu utilitzar referències numerades automàticament.

Contingut

Ordena les entrades bibliogràfiques per les claus d'ordenació que heu especificat, per exemple, per autor o per any de publicació.

Claus d'ordenació

1, 2 o 3

Seleccioneu l'entrada a partir de la qual voleu ordenar les entrades bibliogràfiques. Aquesta opció només està disponible si seleccioneu el botó d'opció Contingut a l'àrea Ordena per.

AZ

Ordena les entrades bibliogràfiques en ordre alfanumèric ascendent.

ZA

Ordena les entrades bibliogràfiques en ordre alfanumèric descendent.

Ens cal la vostra ajuda!