Índex

Les opcions següents estan disponibles quan seleccioneu Bibliografia com a tipus d'índex.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya Insereix ▸ Índexs i taules ▸ Taula de continguts, índex o bibliografia ▸ Tipus (quan la bibliografia és el tipus seleccionat)


Tipus i títol

Especifiqueu el tipus i el títol de l'índex.

Títol

Introduïu un títol per a l'índex seleccionat.

Tipus

Seleccioneu el tipus d'índex que voleu inserir o editar. Les opcions disponibles en aquesta pestanya depenen del tipus d'índex que seleccioneu. Si el cursor es troba en un índex quan trieu Insereix ▸ Índex i índex ▸ Índex i índex podeu editar aquest índex.

Protegit contra canvis manuals

Evita que es canviïn els continguts de l'índex. Els canvis manuals que feu a un índex es perdran quan s'actualitzi. Si voleu que el cursor es desplaci a través d'una àrea protegida, trieu - LibreOffice Writer - Ajudes a la formatació i, a continuació, activeu la casella de selecció Cursor en àrees protegides - Habilita.

Formatació de les entrades

Numera les entrades

Numera automàticament les entrades bibliogràfiques. Per a configurar les opcions d'ordenació per a la numeració, feu clic a la pestanya Entrades.

Parèntesis

Select the brackets used to enclose bibliography entries.

Ordena

Configura les opcions per a ordenar les entrades d'índex.

Llengua

Seleccioneu les regles de la llengua que s'han d'utilitzar per a ordenar les entrades d'índex.

Tipus de clau

Seleccioneu numèric si voleu ordenar els nombres per valor, com ara 1, 2, 12. Seleccioneu alfanumèric si voleu ordenar els nombres pel codi del caràcter, com ara 1, 12, 2.

Ens cal la vostra ajuda!