Índex

Les opcions següents estan disponibles quan seleccioneu Taules d'índex com a tipus d'índex.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya Insereix ▸ Índexs i taules ▸ Taula de continguts, índex o bibliografia ▸ Tipus (quan l'índex de taules és el tipus seleccionat).


Tipus i títol

Especifiqueu el tipus i el títol de l'índex.

Títol

Introduïu un títol per a l'índex seleccionat.

Tipus

Seleccioneu el tipus d'índex que voleu inserir o editar. Les opcions disponibles en aquesta pestanya depenen del tipus d'índex que seleccioneu. Si el cursor es troba en un índex quan trieu Insereix ▸ Índex i índex ▸ Índex i índex podeu editar aquest índex.

Protegit contra canvis manuals

Evita que es canviïn els continguts de l'índex. Els canvis manuals que feu a un índex es perdran quan s'actualitzi. Si voleu que el cursor es desplaci a través d'una àrea protegida, trieu - LibreOffice Writer - Ajudes a la formatació i, a continuació, activeu la casella de selecció Cursor en àrees protegides - Habilita.

Create Index or Table of Contents

For

Seleccioneu si voleu crear l'índex per al document o per al capítol actual.

Crea a partir de

Especifiqueu la informació que ha de combinar-se per formar un índex.

Llegendes

Crea entrades d'índex a partir de les llegendes d'objecte. Per a afegir una llegenda a un objecte, seleccioneu l'objecte i, a continuació, trieu Insereix ▸ Llegenda.

Categoria

Seleccioneu la categoria de llegenda que voleu utilitzar per a les entrades d'índex.

Visualitza

Select the part of the caption that you want to display in the index entries. The following table illustrates the options that can be selected, based on the caption “Figure 24: The Sun”, where “Figure 24” was generated automatically when the caption was inserted, while “The Sun” is the caption text added by the user.

Seleccions en el quadre de llista Visualització

Entrada en l'índex

Referència

Figure 24: The Sun

Categoria i número

Figura 24

Caption Text

El sol


Si seleccioneu «Text de la llegenda», la puntuació i l'espai a l'inici de la llegenda no s'inclouen a l'entrada de l'índex.

Noms d'objecte

Crea entrades d'índex a partir de noms d'objecte. Podeu visualitzar noms d'objecte en el Navegador, per exemple, i canviar-los en el menú contextual.

Ens cal la vostra ajuda!