Edita els camps (variables)

Permet modificar el contingut dels camps.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu l'opció Edita els camps al menú contextual del camp seleccionat.

Tipus

Mostra el tipus del camp seleccionat.

Selecciona

llista els camps disponibles per al tipus de camp seleccionat a la llista Type . Per inserir un camp feu clic al camp i feu clic a Insereix.

Format

Si un camp mostra una data, una hora o un nombre, és possible fer servir el Format per a personalitzar-ne l'aspecte. Els formats més comuns són a la finestra Format, però podeu definir un format personalitzat si feu clic a «Formats addicionals».

Invisible

oculta el contingut del camp en el document. El camp s'insereix com una marca grisa fina en el document. Aquesta opció només està disponible per als tipus de camp «Estableix la variable» i «Camp d'usuari».

Valor

Introduïu el contingut que voleu afegir a un camp definit per l'usuari.

Aplica

Afegeix el camp definit per l'usuari a la llista Selecciona.

Icon Apply

Aplica

Botons de fletxes

Feu servir els botons de fletxes per a anar al camp anterior o següent del mateix tipus existents al document.

Edita

Quan sigui visible, obre un diàleg per a editar els continguts del camp. El diàleg depèn del tipus de camp.