Informaci贸Doc

Els camps DocInformation contenen informaci贸 sobre les propietats d'un document, com ara la data de creaci贸 d'un document. Per veure les propietats d'un document, trieu Fitxer 鈻 Propietats.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya Insereix 鈻 Camps 鈻 M茅s camps 鈻 Informaci贸 del document

note

When you export and import an HTML document containing DocInformation fields, special LibreOffice formats are used.

Tipus

Enumera els tipus de camp disponibles.

Tipus

Significat

Comentaris

Insereix els comentaris tal com s'han introdu茂t a la p脿gina de la pestanya Descripci贸 del quadre de di脿leg Fitxer 鈻 Propietats.

Creat

Insereix el nom de l'autor i la data, o l'hora en qu猫 es va crear el document.

Personalitzat

Insereix el contingut de les propietats trobades a la pestanya Propietats personalitzades del quadre de di脿leg Fitxer 鈻 Propietats. (Nom茅s es mostra si s'han afegit propietats personalitzades).

Paraules clau

Insereix les paraules clau introdu茂des a la pestanya Descripci贸 del quadre de di脿leg Fitxer 鈻 Propietats.

Darrera impressi贸

Insereix el nom de l'autor, i la data o l'hora en qu猫 el document es va imprimir per 煤ltima vegada.

Modificat

Insereix el nom de l'autor, i la data o l'hora de l'煤ltima vegada que es va desar.

N煤mero de revisi贸

Insereix el n煤mero de versi贸 del document actual.

Assumpte

Insereix l'assumpte tal com s'ha introdu茂t a la pestanya Descripci贸 del quadre de di脿leg Fitxer 鈻 Propietats.

T铆tol

Insereix el t铆tol tal com s'ha introdu茂t a la pestanya Descripci贸 del quadre de di脿leg Fitxer 鈻 Propietats.

Temps total d'edici贸

Insereix la quantitat de temps que s'ha invertit en l'edici贸 del document.

note

The following fields can only be inserted if the corresponding field type is selected in the Type list.

Selecciona

Mostra quina informaci贸 es pot inserir per a un tipus de camp seleccionat.

note

Per als tipus de camp 芦Creat禄, 芦Modificat禄 i 芦Darrera impressi贸禄, podeu incloure l'autor, la data i l'hora de l'operaci贸 corresponent.

Format

Si un camp mostra una data, una hora o un nombre, 茅s possible fer servir el Format per a personalitzar-ne l'aspecte. Els formats m茅s comuns s贸n a la finestra Format, per貌 podeu definir un format personalitzat si feu clic a 芦Formats addicionals禄.

Quan feu clic a "Formats addicionals" s'obre el di脿leg Format num猫ric on podeu definir un format personalitzat.

Contingut fix

Insereix el camp com a contingut est脿tic, 茅s a dir, que no es pot actualitzar.

note

Els camps amb un contingut fix nom茅s s'avaluen quan creeu un document nou a partir d'una plantilla que cont茅 un camp de contingut fix. Per exemple, un camp de data amb contingut fix insereix la data en qu猫 es va crear un document nou a partir de la plantilla.