Insereix un marcador

Inserts a bookmark at the cursor position. You can then use the Navigator to quickly jump to the marked location at a later time. In an HTML document, bookmarks are converted to anchors that you can jump to from a hyperlink.

Per a accedir a aquesta ordre...

Des de la barra de menús:

Choose Insert - Bookmark

Des de la interfície en pestanyes:

Choose Insert - Bookmark

Des de les barres d'eines:

Icon Insert Bookmark

Insert Bookmark

Per saltar a un marcador específic premeu F5 per obrir el Navegador feu clic al signe més (+) al costat de l'entrada Adreces d'interès i feu doble clic al marcador.

Nom

Escriviu el nom del marcador que voleu crear. Després feu clic a Insereix.

No podeu utilitzar els caràcters especials següents en el nom d'un marcador: / \ @ : * ? " ; , . #

Marcadors

Enumera tots els marcadors del document actual.

Canvia el nom

Per a canviar el nom d'una adreça d'interès, seleccioneu-la, feu clic a Canvia el nom i escriviu el nom nou en el diàleg.

Suprimeix

Per suprimir una adreça d'interès seleccioneu-la i feu clic al botó Suprimeix. No hi haurà diàleg de confirmació.

note

Si els marcadors s'han protegit, no podreu suprimir-los o canviar-ne els noms.

Ves a

Per moure el cursor del document a una adreça d'interès, seleccioneu-la i premeu Ves a.

Tanca

Tanca el diàleg.