Insereix un salt manual

Insereix un salt de línia, de columna o de pàgina manual en la posició actual del cursor.

Per a accedir a aquesta ordre...

Choose Insert - More Breaks - Manual Break


Tipus

Seleccioneu el tipus de salt que voleu inserir.

Salt de línia

Finalitza la fila actual i mou el text que es troba a la dreta del cursor cap a la línia següent, sense crear un paràgraf nou.

tip

You can also insert a line break by pressing Shift+Enter.


Salt de columna

Insereix un salt de columna manual (en una disposició de múltiples columnes) i mou el text situat a la dreta del cursor al començament de la columna següent. Un salt de columna manual s'assenyala amb una vora no imprimible a la part superior de la nova columna.

tip

Inseriu un salt de columna prement Maj+Retorn


Salt de pàgina

Insereix un salt de pàgina manual i mou el text de la dreta del cursor al començament de la pàgina següent. El salt de pàgina inserit s'assenyala a la part superior de la pàgina nova amb una vora no imprimible.

tip

You can also insert a page break by pressing +Enter. However, if you want to assign the following page a different Page Style, you must use the menu command to insert the manual page break.


Page Style

Seleccioneu l'estil de pàgina per a la pàgina que segueix el salt de pàgina manual.

tip

Per canviar entre orientació horitzontal i vertical, trieu l'estil de pàgina per defecte per aplicar l'orientació vertical o l'estil horitzontal per aplicar orientació horitzontal.


Canvia el número de la pàgina

Assigna el número de pàgina que especifiqueu a la pàgina posterior al salt de pàgina manual. Aquesta opció només està disponible si assigneu un estil de pàgina diferent a la pàgina posterior al salt de pàgina manual.

Número de pàgina

Introduïu el número de pàgina nou per a la pàgina que segueix el salt de pàgina manual.

note

To display manual breaks, choose View - Nonprinting Characters.


Ens cal la vostra ajuda!