Nota al peu o nota final

Edita l'àncora de la nota al peu o de la nota final seleccionada. Feu clic davant o darrere de la nota al peu o de la nota final i, a continuació, trieu aquesta ordre.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Edita ▸ Nota al peu


Per a editar el text d'una nota al peu o d'una nota final, feu clic a l'àrea de nota al peu a la part inferior de la pàgina o al final del document.

note

Per a saltar ràpidament a la nota al peu o al text de la nota final, feu clic a l'àncora de la nota al document. També podeu posicionar el cursor davant o darrere del marcador i, a continuació, prémer +Maj+AvPàg. Per a tornar a l'àncora de la nota, premeu RePàg.


Numeració

Seleccioneu el tipus de numeració per a la nota al peu o la nota final.

Automàtica

Assigna automàticament números consecutius a les notes al peu o a les notes finals que inseriu. Per a canviar els paràmetres de la numeració automàtica, trieu Eines ▸ Notes al peu/finals.

Caràcter

Trieu aquesta opció per a definir un caràcter o un símbol per a la nota al peu actual. Això pot ser una lletra, un nombre o un caràcter especial.

Trieu

Insereix un caràcter especial com a àncora de nota al peu o de nota final.

tip

Per a canviar el format del text o de l'àncora d'una nota final o al peu, seleccioneu-la i trieu Format ▸ Caràcter. Podeu prémer per a obrir la finestra Estils i modificar l'estil de paràgraf de la nota final o al peu.


Tipus

Seleccioneu el tipus de nota que voleu inserir, és a dir, una nota al peu o una nota final. La nota al peu es col·loca a la part inferior de la pàgina actual, mentre que la nota final es col·loca al final del document.

Nota al peu

Converteix una nota final en una nota al peu.

Nota final

Converteix una nota al peu en una nota final.

Fletxa a l'esquerra

Es mou a l'àncora de la nota al peu o de la nota final anterior en el document.

Icona Nota al peu anterior

Nota al peu anterior

Fletxa a la dreta

Es mou a l'àncora de la nota al peu o final següent en el document.

Icon Next footnote

Nota al peu següent

Ens cal la vostra ajuda!