Navegaci贸

Si feu clic en aquesta icona del Navegador o a la part inferior dreta de la finestra del document, apareixer脿 una barra d'eines que us permetr脿 triar entre les diferents destinacions d'un mateix document. Llavors podreu utilitzar les icones de fletxa amunt i avall per col路locar el cursor de text del document a l'objectiu anterior o al seg眉ent.

Feu clic al bot贸 amunt per despla莽ar-vos a la p脿gina o a l'objecte anterior.

Feu clic al bot贸 avall per despla莽ar-vos a la p脿gina o a l'objecte seg眉ent.

Per defecte, sempre que no h脿giu seleccionat cap altre objecte, els botons de cursor salten a la p脿gina anterior o seg眉ent del document. Els botons de cursor s贸n de color negre quan navegueu per les p脿gines i de color blau si salteu a altres objectes.

The entries largely correspond to those in the Navigator selection box. You can also select other jump destinations. An example are the reminders, which you can set with the Set Reminder icon in the Navigator. You can select an object from among the following options on the Navigation toolbar: table, frame, graphics, OLE object, page, headings, reminder, drawing object, control field, section, bookmark, selection, footnote, note, index entry, table formula, wrong table formula.

Els recordatoris es naveguen en l'ordre en qu猫 s'han establert.

Per a les f贸rmules de taula, podeu saltar a totes les f贸rmules de taula situades en el document o nom茅s a aquelles que s贸n incorrectes. Per a les f贸rmules incorrectes, salteu nom茅s a les f贸rmules que produ茂t errors. El programa omet les f贸rmules que produeixen errors (les que referencien f贸rmules incorrectes).

Treballar amb la barra Navegaci贸

Open the Navigation toolbar by clicking on its top left icon located on the top of the Navigator display area. You can break the toolbar away from its place by dragging and arranging it on the screen.

Feu clic a la icona dels tipus d'objectes pels quals voleu navegar. Despr茅s feu clic en un dels botons de cursor "Objecte anterior" o "Objecte seg眉ent". Els noms d'aquests botons indiquen el tipus d'objecte que heu seleccionat. El cursor de text es troba a qualsevol dels objectes que heu seleccionat.

Icona de consell

Podeu configurar el LibreOffice segons les vostres prefer猫ncies espec铆fiques per a navegar dins d'un document. Per a fer-ho, trieu Eines 鈻 Personalitza. Les diferents taules per a adaptar els men煤s, les entrades del teclat o les barres d'eines contenen diverses funcions per a navegar pel document a l'脿rea 芦Navegaci贸禄. D'aquesta manera podeu saltar a les etiquetes d'铆ndex amb les funcions 芦A l'etiqueta d'铆ndex seg眉ent/anterior禄.


Repeteix la cerca

Amb la icona Repeteix la cerca de la barra d'eines Navegaci贸 podeu repetir una cerca que heu comen莽at amb el di脿leg Cerca i reempla莽a. Per dur a terme aquesta acci贸, feu clic a la icona. Els botons de cursor blaus de la barra de despla莽ament vertical ara ofereixen les opcions Continua la cerca cap endavant i Continua la cerca cap enrere. Si feu clic a una de les cares de la fletxa, la cerca continuar脿 per al terme introdu茂t en el di脿leg Cerca i reempla莽a.

Ens cal la vostra ajuda!