Combinaci贸 de correu

El di脿leg Combinaci贸 de correu us ajuda a imprimir i a desar cartes model.

Per a accedir a aquesta ordre...

Inseriu com a m铆nim un camp de la base de dades d'adreces a un document de text i despr茅s comenceu a imprimir el document. Responeu 芦S铆禄 quan el programa us pregunti si voleu imprimir una carta model.

Mentre s'imprimeix, la informaci贸 de la base de dades canvia els camps corresponents de la base de dades (espais reservats). Per a obtenir m茅s informaci贸 sobre la inserci贸 de camps de la base de dades, consulteu la pestanya Base de dades a Insereix 鈻 Camp 鈻 M茅s camps.

Registres

Determina el nombre de registres per a imprimir la carta model. S'imprimir脿 una carta per cada registre.

Tots

Processa tots els registres de la base de dades.

Registres seleccionats

Nom茅s processa els registres marcats de la base de dades. Aquesta opci贸 nom茅s estar脿 disponible si anteriorment heu marcat els registres necessaris a la base de dades.

Des de:

Especifiqueu el n煤mero del primer registre que s'ha d'imprimir.

A:

Especifiqueu el n煤mero de l'煤ltim registre que s'imprimir脿.

Sortida

Determina si s'enviaran les cartes model a una impressora o si es desaran en un fitxer.

Impressora

Imprimeix les cartes model.

Fitxer

Desa les cartes model en fitxers.

Desa com a un sol document

Permet crear un document gran que contingui tots els registres de dades.

Desa com a documents individuals

Permet crear un document separat per cada registre de dades.

Genera el nom de fitxer a partir de la base de dades

Genereu el nom de cada fitxer a partir de les dades que cont茅 una base de dades.

Camp

Utilitza el contingut del camp de base de dades seleccionat com a nom del fitxer per a la carta model.

Cam铆

Especifica el cam铆 on s'emmagatzemaran les cartes model.

...

Obre el di脿leg Seleccioneu el cam铆.

Format del fitxer

Seleccioneu el format del fitxer per a emmagatzemar el document resultant.

Auxiliar de combinaci贸 de correu

Inicia l'Auxiliar de combinaci贸 de correu per crear cartes de formulari o enviar missatges de correu electr貌nic a molts destinataris.