Barra d'eines

La barra d'eines conté les funcions més utilitzades.

Apropa

Augmenta l'escala de visualització de la fórmula en un 25%. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Es pot accedir a una selecció d'opcions d'escala disponibles mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres d'escala.

Icona Apropa

Apropa

Allunya

Disminueix l'escala de visualització de les fórmules un 25%. El factor de zoom actual es mostra a la barra d'estat. Es pot accedir a la selecció d'opcions de zoom disponibles mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres de zoom.

Icona Allunya

Allunya

100%

Mostra el document en la seva mida real.

Icona Escala al 100%

Escala al 100%

Mostra-ho tot

Mostra la fórmula sencera amb la mida màxima possible perquè s'incloguin tots els elements. La fórmula es redueix o s'amplia perquè tots els elements de la fórmula es puguin mostrar a l'àrea de treball. El factor de zoom actual es mostra a la barra d'estat. Es pot accedir a una selecció de les opcions de zoom disponibles mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres de zoom. Les ordres de zoom i les icones només estan disponibles als documents de Math, no als objectes incrustats de MAth.

Icona Mostra-ho tot

Mostra-ho tot

Actualitza

Aquesta ordre actualitza la fórmula a la finestra del document.

Els canvis que feu a la finestra d'ordres s'actualitzen automàticament si teniu activada l'opció Actualitza la visualització automàticament.

Icona Actualitza

Actualitza

Cursor de fórmula

Utilitzeu aquesta icona per activar o desactivar el cursor de fórmula. Quan s'activa el cursor de fórmula, la part de la fórmula on es col·loca el cursor a la finestra Ordres es realça amb una vora fina.

Icona de cursor de fórmula

Cursor de fórmula

Símbols

Obre el diàleg Símbols, on podeu triar un símbol per a inserir en la fórmula.

Icona Símbols

Símbols

Ens cal la vostra ajuda!