Visualitza

Estableix l'escala de visualització i defineix quins elements voleu que siguin visibles. La majoria d'ordres que podeu introduir a la finestra Ordres també es poden obrir amb un clic si heu obert prèviament Elements mitjançant Visualitza ▸ Elements.

Escala

Opens the Zoom & View Layout dialog to let you set the zoom factor to display the current document.

Apropa

Augmenta l'escala de visualització de la fórmula en un 25%. El factor d'escala actual es mostra a la barra d'estat. Es pot accedir a una selecció d'opcions d'escala disponibles mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres d'escala.

Allunya

Disminueix l'escala de visualització de les fórmules un 25%. El factor de zoom actual es mostra a la barra d'estat. Es pot accedir a la selecció d'opcions de zoom disponibles mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres de zoom.

Mostra-ho tot

Mostra la fórmula sencera amb la mida màxima possible perquè s'incloguin tots els elements. La fórmula es redueix o s'amplia perquè tots els elements de la fórmula es puguin mostrar a l'àrea de treball. El factor de zoom actual es mostra a la barra d'estat. Es pot accedir a una selecció de les opcions de zoom disponibles mitjançant el menú contextual. El menú contextual de l'àrea de treball també conté ordres de zoom. Les ordres de zoom i les icones només estan disponibles als documents de Math, no als objectes incrustats de MAth.

Actualitza

Aquesta ordre actualitza la fórmula a la finestra del document.

Els canvis que feu a la finestra d'ordres s'actualitzen automàticament si teniu activada l'opció Actualitza la visualització automàticament.

Actualitza la visualització automàticament

Actualitza automàticament una fórmula modificada. Si no seleccioneu aquesta opció, la fórmula només s'actualitzarà quan trieu Visualitza ▸ Actualitza o premeu F9.

Elements

Llista d'operadors, funcions, símbols i opcions de format que es poden inserir a la fórmula.

Barra d'estat

Mostra o amaga la barra d'estat a la part superior de la finestra.

Pantalla completa

Mostra o amaga els menús i les barres d'eines al Writer o al Calc. Per a sortir del mode pantalla completa, feu clic al botó Pantalla completa o premeu la tecla Esc.

Ens cal la vostra ajuda!