Edita

Les ordres d'aquest menú s'utilitzen per a editar fórmules. A més de les ordres bàsiques (per exemple, la còpia de continguts), hi ha funcions específiques del LibreOffice Math com ara la cerca d'espais reservats o d'errors.

Desfés

Reverteix l'última ordre o entrada que heu introduït. Per a seleccionar l'ordre que voleu revertir, feu clic a la fletxa situada al costat de la icona Desfés a la barra Estàndard.

Refés

Reverteix l'acció de l'última ordre Desfés. Per a seleccionar el pas Desfés que voleu revertir, feu clic a la fletxa situada al costat de la icona Refés a la barra Estàndard.

Retalla

Suprimeix la selecció i la copia al porta-retalls.

Copia

Copia la selecció al porta-retalls.

Enganxa

Insereix el contingut del porta-retalls a la ubicació del cursor i reemplaça el text o els objectes seleccionats.

Selecciona-ho tot

Selecciona tot el contingut del fitxer, del marc o de l'objecte de text actual.

Marcador següent

Mou el cursor al marcador següent (cap a la dreta).

Marcador anterior

Mou el cursor al marcador anterior (cap a l'esquerra).

Error següent

Mou el cursor a l'error següent (cap a la dreta).

Error anterior

Mou el cursor a l'error anterior (cap a l'esquerra).