Fitxer

Aquest menú conté les ordres generals per a treballar amb documents de fórmules, com ara Obre, Desa i Imprimeix.

Nou

Crea un document nou del LibreOffice.

Obre

Permet obrir un fitxer local o remot o importar-ne un.

Documents recents

Enumera els últims fitxers que heu obert. Feu clic al nom d'un fitxer de la llista per a obrir-lo.

Auxiliars

Facilita la creació de cartes personals i de negocis, faxos, agendes, presentacions i altres.

Tanca

Tanca el document actual sense sortir del programa.

Desa

Desa el document actual.

Anomena i desa

Desa el document actual en una altra ubicació, o bé amb un nom de fitxer o un tipus de fitxer diferent.

Desa-ho tot

Desa tots els documents del LibreOffice modificats.

Torna a carregar

Reemplaça el document actual per l'última versió que s'ha desat.

Versions

Desa diverses versions del document actual al mateix fitxer i les organitza. També podeu obrir versions anteriors, suprimir-les i comparar-les.

Exporta

Desa el document actual amb un nom i un format diferents a la ubicació que indiqueu.

Envia

Envia una còpia del document actual a diverses aplicacions.

Propietats del document

Mostra les propietats del fitxer actual, incloses les estadístiques com ara el recompte de paraules i la data de creació del fitxer.

Imprimeix

Imprimeix el document actual, la selecció o les pàgines que indiqueu. També podeu definir les opcions d'impressió per al document actual. Pot ser que les opcions d'impressió variïn en funció de la impressora i del sistema operatiu que utilitzeu.

Configuració de la impressora

Seleccioneu la impressora per defecte que s'ha d'utilitzar per al document actual.

Surt

Tanca tots els programes del LibreOffice i us sol·licita desar els canvis. Aquesta ordre no existeix en sistemes macOS.