Dreceres (accessibilitat del LibreOffice Math)

Podeu controlar el LibreOffice Math sense el ratol铆.

Inserci贸 d'una f贸rmula directament

Si voleu inserir una f贸rmula en un document de text i sabeu com escriure-la correctament, podeu procedir de la manera seg眉ent:

1. Escriviu la f贸rmula al text.

2. Seleccioneu la f贸rmula.

3. Trieu l'ordre Insereix 鈻 Objecte OLE 鈻 Objecte f贸rmula.

Inserci贸 d'una f贸rmula mitjan莽ant una finestra

Subfinestra Elements

Fletxa dreta o esquerra

Es mou, cap a la dreta o l'esquerra, a la categoria o funci贸 seg眉ent.

Tecla de retorn

Selecciona una categoria (dins la secci贸 de categories) o insereix una funci贸 a la finestra Ordres (dins la secci贸 de funcions).

Tab

Salta del primer element d'una categoria a la primera funci贸 de la categoria.

Maj+Tab

Salta de l'煤ltim element d'una categoria a l'煤ltima funci贸 de la categoria.