Tecles de drecera de les f贸rmules

Aquesta secci贸 cont茅 una llista de les tecles de drecera espec铆fiques per a la creaci贸 de f贸rmules.

Tamb茅 funcionen les tecles de drecera del LibreOffice generals.

Tecles de drecera per a funcions de f贸rmula

Les tecles de drecera seg眉ents corresponen a ordres dels men煤s Edita i Visualitza .

F3

Error seg眉ent

Maj+F3

Error anterior

F4

Marcador seg眉ent (espai reservat)

Maj+F4

Marcador anterior (espai reservat)

F9

Actualitza

Navegaci贸 a la subfinestra Elements

Fletxa dreta o esquerra

Es mou, cap a la dreta o l'esquerra, a la categoria o funci贸 seg眉ent.

Tecla de retorn

Selecciona una categoria (dins la secci贸 de categories) o insereix una funci贸 a la finestra Ordres (dins la secci贸 de funcions).

Tab

Salta del primer element d'una categoria a la primera funci贸 de la categoria.

Maj+Tab

Salta de l'煤ltim element d'una categoria a l'煤ltima funci贸 de la categoria.